Thuis

Henan Wheat Import And Export Company Limited

Bedrijfsprofiel

De Invoer en Export Company Limited van de Henantarwe, in 2005 wordt gevestigd, bepaalden van in Zhengzhou-Stad die de plaats--Kapitaal van Henan-Provincie, het centrum van het vasteland van China.

Als internationale leverancier, professionele fabrikant en algemene internationale handelaar, werkt de enige baan van het bedrijf op het gebied van gluten en eiwitproducten, in dieper en dieper. Het bedrijf (afkortings „HENAN TARWE“) nam aan elk van twee hoogste de productenfabrieken van de klassentarwe deel, delend een deel van voorraden van twee grote machines productiefabrieken, en heeft strategische samenwerkingsovereenkomsten met verscheidene eerste ondernemingen van de klassengroep in China ondertekend.

Voor internationale klanten, HENAN-levert de TARWE en voert de oorsprongsproducten van China zoals uit: Tarwegluten, Essentieel tarwegluten, Tarweproteïne, Tarwezetmeel, Sojaproteïne, Erwtenproteïne, Erwtenzetmeel, en andere voedselingrediënten. Tot nu, heeft zij samenwerking tussen bedrijven met meer dan 500 partners in meer dan 50 landen ontwikkeld en gemaakt. Jaarlijks het uitvoeren bedrag meer dan USD 10 miljoen.

Voor Chinese binnenlandse klanten, HENAN-levert de TARWE en voert geavanceerde machines, hoogte in - de producten van de kwaliteitslandbouw en een andere goede producten die de klanten nodig zullen hebben.

In HENAN TARWE, „Getrouw en het Prestige“ is nog onze stabiele het leven basis; „De klanten die“ is nog onze wens tevredenstellen; De „kwaliteit en de Dienst“ zijn onze voor altijd het achtervolgen.

Waar bent u komt uit, wat nodig zult hebben u, het enige ding u moet doen bent ons te contacteren. Zodra wij bekijken, zal u moet onze vriend zijn bij al eerste! Dan in tweede, uw moet het werken uw goederen bij uw pakhuis of bij uw zeehaven ontvangen. Het wordt verzekerd alle samenwerking tussen u en ons zullen moeten het meeste voordeel aan allebei van onze twee partijen zijn.

Elk van uw onderzoek of bericht zal onmiddellijk zal worden gewaardeerd en worden geantwoord!

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

De Invoer en Export Company Limited van de Henantarwe, in 2005 wordt gevestigd, bepaalden van in Zhengzhou-Stad die de plaats--Kapitaal van Henan-Provincie, het centrum van het vasteland van China.

Henan Wheat Import And Export Company Limited Henan Wheat Import And Export Company Limited Henan Wheat Import And Export Company Limited Henan Wheat Import And Export Company Limited Henan Wheat Import And Export Company Limited Henan Wheat Import And Export Company Limited
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : tarwe

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 3000000-20000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%